вторник, 9 юни 2009 г.

За топлата вода

Изглежда много присъща характеристиката на българския етнос да се оплаква. Много по-лесно е да порицаеш някой, вместо да свършиш дадена работа. За съжаление и аз съм засегнат от тази черта.
Наскоро ми се случи познати да се оплакват, как не били разбрали за датите на спиране на топлата вода в техния квартал. Обикновено се лепят уведомителни бележки на входовете със съответните дни, когато няма да има вода. Обаче тези бележки я някой ги погледне, я не.
Затова предлагам бърз и лесен начин за всички с достъп до Интернет предварително да се осведомят за спиранията на водоподаването в техния район.
Справка за спирания на водата в София може да се направи от сайта на Софийска вода АД тук. Публикуваните към момента планирани спирания може да се видят тук. Ако се регистрирате за съобщения ще получавате писма с предстоящи планирани спирания директно на пощата ви. За топлата вода за момента няма възможност за абонамент и трябва да се следят новините на сайта на дружеството с най-старата топлофикационна система в България „Топлофикация София” EАД.

Няма коментари: