сряда, 7 май 2008 г.

Развитие на растежа на млади компании

След първоначалните неуредици при започването на нов бизнес, ако имате невероятен късмет, ще започнете да привличате все повече клиенти и средства, които съответно трябва да се управляват правилно. За да не затъне фирмата в собственото си тресавище е много важно постоянно да се следят и ръководят възможно най-много аспекти от развитието на нейната дейност. Често това се прави както с привличането на висококвалифицирани мениджъри, така и със създаването на собствен опит и know how за решаване на възникващите трудности.
Безплатен семинар на подобни теми "Управление на растежа: Развитие на стартирали фирми" ще се проведе на 17-18 май (събота и неделя), благодарение на сътрудничеството между Нов български университет, Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия и Асоциация за насърчаване на обществените дейности.
По време на семинара ще можете лично да се срещнете с консултанти, които ще ви дадат конкретни съвети как да развиете вашия бизнес, как да подобрите вашия бизнес план, как да кандидатствате за програмите на ЕС. Подгответе се предварително и си носете плановете, за да получите най-точни съвети.
Входът е свободен след регистрация на сайта на проекта (в момента на писане на текста връзката за регистрация не беше активна).
На семинара освен представяне на банки и фирми, подкрепящи стартиращи предприятия и различни програми на ЕС, ще се проведат и дискусии за управление на растежа в стартиралите фирми, където успели предприемачи и мениджъри ще помагат в решаването на вашите проблеми на растежа.
Да се надяваме че добрата организация и практическите съвети от истински предприемачи ще са от истинска полза за все още недостатъчно развитата бизнес среда в България.

Няма коментари: