сряда, 7 май 2008 г.

Готов бизнес план

При стартирането на собствен бизнес една от най-важните стъпки през които младите предприемачи трябва да преминат е да съставят собствен бизнес план. Често това е изключително трудна, понякога дори непосилна задача за непрофесионалисти, като се има предвид познанията, които са необходими за съставянето на точен, конкретен и полезен модел за оценка на инвестициите в различна дейност. Дори да знаете с какво искате да се занимавате и да сте избрали вашата ниша, заиграването с твърде много детайли или отхвърлянето на някои важни аспекти от подобна задача е сериозен препъни камък.
Световната мрежа изобилства от полезни съвети и трикове за съставяне на всевъзможни бизнес планове. Руските сайтове MadeBiz и блогът за бизнес планове, заедно с българският портал Referati, предлагат безплатно изтегляне на различни макети и готови бизнес планове, в най-различни приложни области.
Въпросните подборки са отлична изходна точка за разглеждане в случай че решите да стартирате собствения си проект наистина от нулата.

Няма коментари: