петък, 25 април 2008 г.

LifeStyle management по български

Огромна част от нашето ежедневие преминава в работата. Независимо дали това ни харесва или не, често сме принудени от обстоятелствата не само да не обръщаме достатъчно време на любимите ни хора, но и да трябва да крадем служебно време, за да свършим всички необходими и належащи ежедневни задачи.
В случай че работата ви си струва, т.е. получавате минимум 10 000 евро на месец ;-) то тогава бихте могли да се възползвате от предложенията на иновативната за България фирма ToDoor. Сред нейното портфолио ще откриете организиране на събития, управление на домакинството, управление на сгради и други полезни услуги, които да ви освободят поне за час от товара на ежедневието или най-малкото да сте сигурни, че сте свършили всичко, което сте планирали.
Общата идея, която lifestyle management на ToDoor предлага е да наемете под наем професионален служител, който вместо вас може да напазарува, да планира и извърши ремонт в апартамента ви, или да организира парти за рождения ден на децата. Всичко това е обещано да стане с изключително внимание към детайла, което идва гарнирано със съответната цена. Въпреки това идеята определено си заслужава. Ако сте от хората, които наистина не ви остава и час свободно време, вече може да се възползвате от подобен род услуги, без това да ви прави половин човек, че не сте успели да си свършите лично задачите.

Няма коментари: