четвъртък, 3 април 2008 г.

Спечели пари с виртуалната борсова игра City

Преди около две години разбрах за съществуването на виртуалната борсова игра City, разработена и популяризирана от икономическият вестник Дневник. Играта представлява есенцията на това какво трябва да правите на българският фондов пазар. Тези които имат излишни средства отдавна са разбрали нуждата от инвестирането им за постигане на по-висока доходност спрямо банковите депозити. Но дори и хората на които заплатите им не им достигат за покриване на месечните разходи трябва да знаят че един лев инвестиран днес се връща многократно утре.
За пример ако отделяте минимална сума от порядъка на 20 лева, съществуват компании, чийто акции струват по 5-6 лв., за закупуването на които, в един по-дългосрочен период и при добро стечение на обстоятелствата сумата значително може да увеличи своята покупателна способност. С прости думи да станем по-богати. Само че затова се иска упоритост и дисциплина, която не всеки може да си позволи, за съжаление включително и аз ;-)
Инвестирането на Българската фондова борса определено не е за обикновените хора. Въпреки наличието на множество софтуерни приложения, които са лесни за употреба и реалното намаляване на необходимият начален капитал за да започнете да играете на борсата, трябва постоянно да следите пазара за да реализирате евентуални печалби.
Доста по-лесен начин да инвестирате свободните си средства е да доверите управлението на вашите пари на взаимните фондове. Но това ще бъде тема на някой бъдещ пост.
Виртуалната борсова игра "City" ви дава възможност да спечелите 10 000 или 1000 лева, при това без никакъв риск за вас. Допълнително регистрирайки се и участвайки в онлайн изданието и, ще повишите значително вашата инвестиционна култура и ще подобрите познанията си за българският фондов пазар.
В петото поредно издание на играта отново получавате 50 000 виртуални лева и може да закупувате и продавате дялове на 100-те най-ликвидни компании на българският фондов пазар.
Играта започна в началото на седмицата, а нейният финал е предвиден за 21 май 2008 тогава. Затова вместо да разглеждате весели клипчета в youtube и смешни снимки, отделете тези пет минути на всеки част, прекаран в офиса, за да повишите вашите знания. При всички случаи няма какво да загубите, следователно ви остава единствено шанса да спечелите!

Няма коментари: