неделя, 20 септември 2009 г.

Открийте вашия подарък сега

Случвало ли ви се е да сте поканени на рожден или имен ден и да се чудите какво да подарите на човека отсреща? Много често това е съпроводено с губене на време за мислене и безкрайни разговори по skype и icq с приятелите ви за съвети. Твърде често даваните ви отговори обаче са толкова тривиални, че като направите равносметка излиза, че е минал над половин работен ден в празни чатове за стандартни подаръци.
Липсата на идеи е сериозно предизвикателство, но мрежата се опитва да даде адекватен отговор и на него. В България има няколко сайта за разглеждане и избор на подаръци, като Dar.bg, Подаръци.бг. Дори да не поръчате дар от там, поне може да откриете нещо, което да ви хване окото.
Един от предпочитаните от мен сайтове е магазина Без Паника, в който наистина има любопитни предложения. Красиви букети пък може да поръчате от Party Flowers.
Истинския подарък обаче е този да виждате радостта в очите на човека, който сте зарадвали. Затова много се зарадвах като открих супер готиния сайт Подарявам. Идеята му е страхотна - вместо да изхвърляте старите и ненужни вещи, каквито със сигурност притежавате, може да се замислите дали няма да са полезни на някой друг и да му ги подарите. Разбира се може да поискате и подарък, ако не може да си позволите да притежавате нещо. Има време за дядо Коледа, но за сметка на това мрежата работи денонощно :-P

Няма коментари: