понеделник, 12 септември 2011 г.

Бързи клавиши за Microsoft Office 2007 и 2010


Въпреки развитието на свободния софтуер и в частност съществуването на страхотен безплатен офис пакет като LibreOffice, Microsoft Office остава неизменно една от най-използваните програми за последните 20 години. Затова е добра идея да се научите да работите максимално бързо с нея. Курсовете по машинопис могат да ви помогнат да се научите да пишете бързо, а научавайки и бързите клавиши на често използваните функции на офис пакета не само ще ви позволи да останете крачка пред другите, но и бързо да си свършите работата във всеки един момент. Не е за подценяване и факта че повечето клавишни комбинации са сходни с други продукти.
Безплатното приложение Efficiency може да ви помогне лесно и бързо да научите тези комбинации. Програмата ще ви показва кои клавиши трябвада натиснете посочвайки с мишката дадена опция от менютата и работи с Word и Excel за Microsoft Office 2007 и 2010. Допълнително може да си отпечатите списък с командите за Excel тук.

1 коментар:

Ivan каза...

Така е - налага се да учим MS Office, най-малкото защото няма истински силна конкуренция... дори и LibreOffice изостава.