вторник, 11 ноември 2008 г.

Няма такова нещо като безплатни сертификати за SAP! АСАП ЕООД набират база от бъдещи клиенти!

Доста се зарадвах когато скоро разбрах че ще има безплатна сертификация за продуктите на SAP. Затова спонтанно и без много да се замислям реших да споделя информацията и на моя блог за да може повече хора да се възползват от офертата. Мои приятели ми споделиха че мини реклама е пусната и в печатни издания.
Каква обаче се оказа тъжната действителност. Изглежда от АСАП ЕООД, които признавам че не бях чувал преди да разбера случайно за не-без-платните SAP сертификационни изпити и против които нямам нищо против. Но тяхната бизнес практика е леко учудваща за млада компания, която желае да обучава хора и да развива своя бизнес. Според информация на техния сайт (който е под всякаква критика, но това е друга тема):
„Няма предварителни изисквания за допускане до изпита, дори и да не сте минали обучение, може да се явите.”

Да изглежда съм се подлъгал от това твърдения и съм написал че изпита е „безплатен?”.
Изглежда има изисквания и те са следните:
Регистрационната такса възлиза на 550 EUR без ДДС.
Информация за видовете изпити за сертификация може да се открие тук.

Съжалявам искрено за всички които съм подвел. Не съм имал желание нито да правя реклама на АСАП ЕООД, нито да уронвам техния престиж и доброто име на фирмата. Просто видях добра „оферта” и реших с предоставената ми от Google трибуна да я споделя с възможно най-много хора.
Тези за които финансите не са никакво „изискване” и притеснение могат да разберат че изпитът ще бъде през седмица 50 (08.12-12.12.2008) и ще се проведе в София.
На печелившите честито!

1 коментар:

Unknown каза...

Харесва ми, когато ми се извиняваш... генерираш доверие...