четвъртък, 23 октомври 2008 г.

Най-добрите модификации за компютърни игри

Всеки който се занимава с компютри, няма начин поне малко да не се е забавлявал с всевъзможни игри. От семпли постановки като Pacman и Solitaire, до изграждането на сложни светове от рода на Civilizaton серията и MMORPG заглавията, тези фантастични светове на спират да ни удивляват и предизвикват към нови личностни постижения.
Различните хора предпочитат разнообразни игри, като съществува дори дуел кои заглавия са по-добри - тези за конзола или за персонален компютър. Едно неимоверно предимство на компютърните игри, спрямо конзолните им събратя са по-богатите възможности за тяхната модификация. По този начин става възможно преиграване на любимите ви игри с допълнителни подправки и елементи. Опциите за промяна на различни параметри по игрите удължават техния жизнен цикъл и почитатели. Представете си само ако бяха по-големи възможностите за модифициране на StarCraft, която все още се играе над десет години след официалното и излизане.
В тази насока австралийският сайт за компютърни игри Gameplayer е публикувал списък с едни от най-добрите модове за популярни игри в последните години. Проверете дали вашата любима игра присъства там и и вдъхнете отново живот, за да се насладите отново на добре познати емоции.

Няма коментари: